Kul på jobbet

Här ser vi mig och faderskapet framför Lantmäteriets blivande Holmträskkontor. En gammal timrad jaktstuga som av den tidigare ägaren användes som ateljé. Har nu kollat att allt nödvändigt funkar som det ska i stugan; internet, telefon samt, det viktigaste, min gamla Marantzstereo med riktigt fläskiga Philipshögtalare. Dessa har stått i källaren i Björkfors i 10 års tid och har inte varit i bruk sedan vi lämnade Kiruna. Det feta soundet har dock inte påverkats det minsta så nu blir det åka av när jag börjar jobba på måndag!

Flytt pågår

En sorgligt eftersatt blogg har på sistone varit sorgligare eftersatt än vanligt. Vi har flyttat till ett nytt hus i sommar. Med allt vad det innebär. Dagar och kvällar har varit fyllda med aktiviteter i såväl gammalt som nytt hus. Återvinningscentralen har berikats med en försvarlig mängd bråte, och ändå har vi haft mer än nog av ting som flyttat tillsammans med oss.
Somligt drog vi iväg med till loppis på Kvarngården i förhoppningen att bli av med en del prylar, men det resulterade bara i att vi åkte hem med fler grejer än vad vi hade haft med oss från början.
Bland annat köpte jag en del böcker som var svåra att motstå, och Lena och Linnea hittade varsitt paraply hos mormor som delade bord med oss...
Bara att fortsätta köra lass efter lass med prylar alltså.

RSS 2.0