Jubilarer

I dag firar vi tvenne jubilarer som bägge har haft stort inflytande på den Bråddjupa musiksmaken. Kusin Kenneth, 50 i dag, vars fantastiska skivskamling inspirerade till min egen, samt det stora musikgeniet Sir Paul Mc Cartney som fyller 70. Grattis till er bägge!


Kusin Kenneth modell yngre.Här en lekfull video till en lika lekfull låt där McCartney figurerar i ett antal olika skepnader; bland annat som som Buddy Holly, Ron Mael samt sig själv i en yngre version.
Det påstås att denna skiva spelades in hemma i köket och att McCartney spelade alla instrument själv och att det var denna inspelning som inspirerade John Lennon att börja skapa musik igen.
Här en lekfull video till en lika lekfull låt där McCartney figurerar i ett antal olika skepnader; bland annat som Buddy Holly, Ron Mael samt sig själv i en yngre version.
Det påstås att denna skiva spelades in hemma i köket och att McCartney spelade alla instrument själv och att det var denna inspelning som inspirerade John Lennon att börja skapa musik igen efter några års uppehåll.

R.I.P Khil

Rysslands version av Loa Falkman, Eduard Khil har avlidit i dag. Han vann en rad utmärkelser, bland annat "Orden av Röda Flaggan" samt det finaste pris man som artist kunde få i Sovjet; Folkets artist. Det är inte svårt att förstå varför. En helt unik röst har tystnat.
RSS 2.0