Inte så smart som man ser ut

Om jag aldrig mer köper en bok i hela mitt liv, kommer mitt nuvarande lager av olästa böcker att räcka tills jag blir 123 år och 7 månader gammal. Ändå fortsätter jag att köpa fler. Varför?

Kommentarer
Postat av: Linnea

Ty du vill sprida kunskap vidare till kommande generationer.!

2009-06-18 @ 12:27:35
Postat av: Storsonen

Av samma orsak som jag har nio bilar men bara en som är i trafik och om jag köper fler bilar utan att först ha sålt bruksbilen (den i trafik) så lär det vara ännu en gammal bil med enorma renoveringsbehov. Det hela bottnar i ett skevt tidsperspektiv eller möjligen en övertro på läkarvetenskapen vilket gör att vi som samlar på saker som vi inte behöver för överlevnad utan för levnad. Det är helt uppenbart att vi förväntar oss en ungefärlig livslängd på 200 år och vi vill under inga omständigheter att vi någonstans längs vägen skall riskera att få det långtråkigt.



Apropå detta så har jag slutligen ansökt om och fått körkortstillstånd för både motorcykel och tungt släp så nu ska jag fixa dem också. Sen kan jag motivera inköpet av en biltrailer och så kan jag dels hämta vraken som ligger hos er och morföräldrarna och sen öppnas det ju nya möjligheter. Min vän Martin P påpekade åt mig att det kanske vore oklokt av mig att ha tungt släp-behörighet eftersom "då kan du ju åka och hämta hem vrak över hela Sverige utan problem"...



Skevt tidsperspektiv som sagt.

2009-06-26 @ 21:22:42
URL: http://hostmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0