Gammal är äldst

I vår serie "Gamla musikhjältar som man inte sett på länge och vars utseendemässiga förändring påminner oss om tidens gång, men som fortfarande rockar fett och fullständigt ÄGER" har turen nu kommit till Joan Armatrading.
Vi börjar med en hyfsat ny inspelning där hon framför sin gamla fantastiska, innerligt lidelsefulla "Love and affection" och hon gör det bättre än någonsin:



För jämförelsens skull och för den rena njutningens skull kan vi sedan lyssna till en inspelning från 1979. (Hur är det möjligt att det redan gått TRETTIO år sedan dess ..?)


Kommentarer
Postat av: h-f

tips till nästa avsnitt av "Gamla musikhjältar som man inte sett på länge och vars utseendemässiga förändring påminner oss om tidens gång, men som fortfarande rockar fett och fullständigt ÄGER" : Emmylou Harris, som bara blir mer och mer vacker för åren som går. t.ex den här gamla slagdängan från förr http://www.youtube.com/watch?v=RiAP1OrSMdk&feature=related

2009-06-01 @ 09:13:39
URL: http://ishav.blogg.se/
Postat av: h-f

å andra sidan har man sett henne på länge. det är väl bara tre-fyra år sedan hon gjorde plattan med M.K ?

2009-06-01 @ 09:54:01
URL: http://ishav.blogg.se/
Postat av: Bråddjup

Ja henne skulle man kunna ha som en av artisterna i serien "Gamla musikhjältar som man ser mellan varven och som bara blir vackrare och vackrare med åren och som fortfarande rockar fett och fullständigt ÄGER" Hon är 62 nu, och var alltså 60 när denna spelades in ...

http://www.youtube.com/watch?v=CCJ7ezyZXA4&feature=related

2009-06-02 @ 10:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0