Tryggare kan ingen vara

Advokat S kan nog känna sig helt trygg. Om det är så att man inte kan bli mördad om man redan är hjärndöd, så har han enligt min ringa uppfattning ingenting att frukta.
Att man överhuvud taget kan komma på tanken att försöka få mildare straff för sin klient genom att påstå att offret redan var hjärndött när skotten föll är något av det mest hjärndöda jag hört. Det är dessutom gravt oetiskt, totalt hjärtlöst och ett stort hån mot alla anhöriga och mot alla dem som fortfarande har en någorlunda oskadad rättsuppfattning. 
Så om nu herr advokaten är både hjärndöd och hjärtlös, då kan han antagligen sova rätt gott om nätterna. Han lär ju knappast ligga och oroa sig för att  bli mördad i alla fall ...


Kommentarer
Postat av: Bitterfitta

Tack för din kommentar! Det är alltid kul när det blir diskussion om viktiga ämnen :)

2009-05-30 @ 10:26:44
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Alma

Den typen oroar sig nog mest över hur de ska klara sig på de fattiga korvören de lyckas skrapa ihop med sitt otacksamma slitgöra.S tror nog antagligen att han är odödlig, kanske med alla rätt, som Bråddjup så tydligt klargjort här ovan. S vet i alla händelser inte att "du kan ingenting ta med dig dit du går", annars hade lite känsla för heder och ära förhindrat detta upplägg för pigga bloggare. Men där girighteen går in går uppenbarligen allt annat ut, även all skam, som eventuellt en gång fanns i kroppen.

2009-05-31 @ 22:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0