Nöjessommaren


Kirunafestivalen √

Sikfesten i Kukkola √

Hemvändardagar med hantverksutställning i Lappträsk √

Dragspelsträff i Björkfors √

Pengsjödagen  √

Hip-Hopfestival i Valvträsk √

Sicket lättsinne va!?! Här finns det en del att jobba med för en annan som försöker ge ett seriöst intryck.
På pluskontot ligger dock att jag haft en del tur i spel under dessa tillställningar. Under Hemvändar-
dagen i Lappträsk vann jag å lotteri 1st snyggt slöjdad brödkorg, 1st nyckelhållare i svart skinn samt 1st presentkort á ettusen svenska riksdaler å Pajala Resebyrå. På Pengsjödagen gick vi tipsrunda, spisade Jazz och köpte lotter. Vann där 1st badlakan med Norra skogsägarnas logga på. Nu inväntar jag bara ett tillfälle att få utnyttja mitt presentkort, packa ner handduken med Norra skogsägarnas logga på och dra iväg mot nya djärva mål! 

Sommarens märkligaste nöjesresa var utan konkurrens den till Valvträsk. En by med 28 invånare och 19 företag. En hemvändardag där byns äldste ville hitta på nåt kul för ungdomarna och anordnade en Hip-hopfestival med ett startfält som hette duga.

Timbuktu berättade från scen om hur han värvade Magnus Tingsek till spelningen:
"Det blev så invecklat att förklara vad det här var, så han trodde att vi skulle spela på en släktmiddag. Detta är ingen släktmiddag, men samtidigt kan man väl säga att vi är som en enda stor familj just nu."
Ja så kändes det ungefär. Spelningen pågick fram till småtimmarna och musikglädjen var påtaglig både på och utanför scen.

Avrundar kvällens övning med en filmsnutt från den kvällens övning med ett prov på spelglädjen: Movits! tillsammans med rapparen Zacke framför låten Tom Jones.


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0