Mitt i semestern

Semestern rullar på. Vårt lilla welsh-sto har vi skjutsat söderut för betäckning och själva passar vi på att visitera störstsonen och hans familj.

På väg hit ner till Vännäs inträffade en tragisk trafikolycka där nästan en hel familj förolyckades. Livet och döden går hand i hand, och denna bräckliga och vidunderligt vackra tillvaro tar oss med på allehanda hisnande upplevelser av olika slag. Idag har vi roat oss kungligt med besök på Lycksele djurpark och alla, både stora och små, tyckte att det var toppen. (Det var f.ö ingen i vårt sällskap som visade framfötterna hos vargarna.) Härom dagen hade vi stort tårtkalas när vi firade en sjuåring. Vi har även hunnit besöka Slöjdarnas hus i Vännäs - rekommenderas varmt!

Innan dess har vi hunnit med Sikfestival i Kukkola, flickorna har sjungit på en begravning i Luleå under det att vi föräldrar roade oss med gossarna på Leos lekland, och så har vi hunnit med en blixtvisit i Kangos där släkten plägar samlas om somrarna.

I morgon blir det dopp i Pengsjön och snart börjar det bli dags att hämta hem Chateaux. Hon har fått träffa sin kille några gånger och den brunst som borde ha kommit för några dagar sedan har uteblivit. Kanske, kanske kan det betyda nåt.

Livet går vidare...


Kommentarer
Postat av: Alma

Ja det var en hemsk påminnelse om vår dödlighet, den där olyckan. I ett ögonblick är en familj krossad. Men livet går vidare och förhoppningsvis manifesteras det med ett föl till våren.

2010-07-29 @ 21:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0