Katastrofhjälp

Aftonbladet har ryckt upp sig. Jag har ju varit lätt kritisk till deras rapportering kring Carolas insatser bland de drabbade i Haiti, men nu får jag svar på tal. Aftonbladet täpper till truten på mig och andra kritiker genom att ge sig in i skiten och helt osjälviskt ge sitt stöd till svårt utsatta personer.

När Pernilla Wahlgren gick vidare i Melodifestivalen innebar det inte bara stor glädje för klanen Wahlgren. Det innebar samtidigt att de ställdes inför den ohyggligt svåra situationen att de tvingades välja mellan att närvara vid Pernillas framträdande eller vid brorsan Niklas bröllop med Laila Bagge. Svårt.

Men nu visar Aftonbladet sig alltså från sin mest humana sida, och betalar en helikopter åt dem så de ska hinna till bröllopet i tid.

Det är så vackert. Man blir rörd ända in i hjärterötterna och fäller en liten tår för deras stora människokärleks skull. Det är något helt annat än Carolas enfaldiga bistånd det. Bra gjort Aftonbladet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha hahaha hahahahaha. Eller man kanske borde gråta..?

2010-03-04 @ 18:27:18
Postat av: Fredde

Bil och Mc-byggarikonen Jesse James borde fått ta ett samtal med de ansvariga i sammanhanget. Som en mästare på korta och slagkraftiga kommentarer hade han nog uttryckt det som både vi och Pernilla uppenbarligen tänker rent spontant över att man gjort en stor artikel och sak av det här. "Why don't you just shoot yourself?". Bara det faktum att man slösat både binärkod och papper på att föra ut dumheten till allmänheten borde vara "grund för uppsägning"...

2010-03-04 @ 20:20:51
URL: http://hostmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0