Var god skölj

Tandläkarbesök med rotbehandling på schemat. Bedövningsspruta, inga högljudda borrar och en skön stol. Det enda som hördes i rummet var Bråddjupa snarkningar.

"Ja du låg ju inte och spände dig i alla fall" konstaterar tandläkare Öhberg.

Och det är väl det man gör för det mesta hos tandläkaren. Spänner sig. Det är väl inte många som har tandläkarbesök som favoritsyssla. Det är ju förknippat med smärta och elände för de flesta av oss.

Tur i alla fall att det står Folktandvården på dörren. Det låter lite tryggare än till exempel "Borr och tång" som jag sett att ett tandläkarhus i Gävle heter. Ger lite obehagliga associationer om man säger så. Verkar inte vara det smartaste namnet på ett tandläkeri. Man får förmoda att de är bättre på att laga tänder än på PR.

När man ligger där som en knipholk och får garnityret justerat är det lätt att komma att tänka på denna klassiska tandläkare fra Helvetet:Jag är glad att Tandläkare Öhberg har en mer ödmjuk inställning till sin nästa. Det hade nog varit svårt att somna i Wesenlunds stol kan jag tänka, men det var inga problem hos Öhbergskan. Det tackar vi särskilt för!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0