Spelberoende

Precis som gårdagens vinterpratare i P1, Anders Jansson, är även vi i vår familj lätt spelberoende. Detta verkar vara allmänt känt då släkt och vänner i julas förärade oss med ytterligare några nya spel att förlusta oss med.

Gossarna ägnar så stor del av tillvaron som möjligt åt Lego Harry Potter på Wii men ibland gör de besök i den verkliga världen och då kanske de lägger en bricka Junior Sudoku. Jag och hustrun roar oss under tiden med att utmana varandra i ett parti På spåret.

Ibland slumpar det sig så att vi både vill och kan spela tillsammans allihopa, och då passar det bra att självaste tomten gav oss detta nya spel från NE:Det är en bra form av spelberoende detta och ingenting vi kommer att söka hjälp för. Rekommenderas till alla faktiskt. Analoga sällskapsspel för hela familjen är ett förträffligt sätt att umgås på!

Då vet ni det.

Kommentarer
Postat av: Alma

Ja det är kul med sällskapsspel.

2011-01-03 @ 21:15:25
Postat av: lina

Tack för boktipsen, jag gillar verkligen Sonjas Godhet, även om det tar tiiid, att få en stund för läsning ter sig ibland som ett omöjligt projekt. God fortsättning lina

2011-01-06 @ 13:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0