Sommarrepris - Ögonblicksbilder

Det sägs ibland att det kan vara svårt att se skogen för alla träd. Själv tycker jag tvärtom att det ofta är svårt att se trädet för all skog. Man förlorar fokus på det lilla när det är så mycket annat runtomkring som pockar på uppmärksamhet.

Man kan till exempel ibland minnas att vissa perioder av ens liv varit särskilt lyckliga. Skimrande. Det är sådana perioder då de speciella ögonblicken kommit tätare än vanligt, men det kan vara vanskligt att så här efteråt återkalla minnet av själva ögonblicket. Den samlade bilden, hela skogen av ögonblick finns där för mitt inre, men inte riktigt alla enskilda speciella ögonblick.

"Tiden skall man inte fästa sig så mycket vid. Det är ögonblicken som räknas." Så berättar Thomas Sjödin att Stefan Andhé en gång uttryckt sig. Jag kan bara hålla med. Man får nog bli en trädkramare. Omfamna varje speciellt ögonblick som i fortsättningen dyker upp där i skogen och hoppas att man därigenom får lite klarare ögonblicksbilder att titta på i sitt inre album på ålderns höst.


Kommentarer
Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

nu är veckan igångkickad och önskar dig en fortsatt trevlig sådan! :D

2011-06-27 @ 12:09:15
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: Sonja St.

Du säger det så bra.

2011-06-27 @ 12:50:54
Postat av: Edith

Jag tycker att du har en asgrym blogg! Har du ork så slå även ett öga på min :).

2011-07-11 @ 01:10:34
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0