Nästa station MIX Megapol!

För övrigt har jag på min resa genom radiostationerna nu kommit till MIX megapol och där har man ju ingen lust att stanna någon längre stund. Delvis av estetiska skäl, men främst för sitt eget välbefinnandes skull.

Kommentarer
Postat av: Sonen.

Som en inflik i din kamp för att nå P1 så kan jag säga att jag läste i tidningen hur man gör för att nå ideallängd. Gamla rön om att skippa delar av sin normala kost som tex. GI eller Atkins förespråkar är tydligen felaktiga hör och häpna. Hemligheten är istället, håll i dig nu... att äta mindre av allt! Inget behöver försakas man behöver bara se till att inte glufsa i sig för mycket av det. Kan du tänka dig vilka framsteg man gör inom längdökningsvetenskapen idag?! Det är ju helt enkelt fantastiskt... Eller så går forskningsanslagen till att uppfinna hjulet igen och tidningarna har nyhetstorka.

2009-02-27 @ 11:29:28
URL: http://hostmorker.blogg.se/
Postat av: Alma

Eller så vill folk inte fatta det enkla, så de kräver att forskning av detta självklara slag utförs eftersom de menar sig vara missförstådda av vetenskapen när de kommer med sina enbart fett-dieter, enbart coca-cola och bomull-dieter, enbart levandefångad säl-dieter och vad de nu kan hitta på för att slippa ta tag i det grundläggande: för mycket mat och för lite motion och sömn.

2009-02-27 @ 21:20:48
URL: http://ishav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0