Shakespeare-utflykt

När den ömma modern var på resa i England köpte hon en del Shakespeare-souvenirer från Stratford och från The Globe Theatre. Bland annat har vi numera en kylskåpsmagnet med den gode mannens porträtt.

Just den kylskåpsmagneten håller fast ett stycke papper som åttaåringen skrev i höstas. En dag när han längtade efter vinterns ankomst planerade han en skidutflykt och skrev ner en packlista så vi skulle veta vad vi behövde ha med oss: 
Tändstickor, falukorv, kniv, varmchklad, ekstra choksokar, plastposar, grilpine, piknikväskan, papär, chider, stavar pjäkser, varmaklädär, slut.

Denna lista har hängt på kylskåpet allt sedan den författades och har ibland fått oss att drömma om den vackra vinterdag då vi äntligen ska få åka ut på vår utflykt. Så småningom fick den arbetsnamnet Shakespeare-utflykten på grund av kylskåpsmagneten, och idag fick vi då packa vår piknikväska, spänna på oss chiderna och ge oss ut i geografin.

En vackrare dag för en Shakespeare-utflykt kan man knappast hitta, ej heller godare falukorv, mer swischiga backar eller chokladigare dryck. Allt var helt enkelt perfekt! Så bra blir det om man börjar planera i god tid.


Kommentarer
Postat av: agNEta

Underbara barn!

2010-03-15 @ 18:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0