Elchock

Mina elräkningar skjuter i höjden. Med ett hus som värms upp med direktverkande el är det nästan ofrånkomligt att uppvärmningskostnaderna blir lite högre än vanligt under en vargavinter som denna. Man kan i princip säga att vi har haft mellan -25 och - 30 grader oavbrutet från och med november till och med februari.

Ungefär lika länge som denna vargavinter varade jobbade Hans-Jürgen Cramer för Vattenfall. För detta fick han, utöver en lön på 1,7 miljoner kronor och en bonus på 1,5 miljoner kronor, även ett avgångsvederlag på 20,9 miljoner kronor. Totalt 24,1 miljoner svenska enkronor alltså.

Det känns bra att jag får vara med och bidra till att en medmänniska får äta sig mätt.Kommentarer
Postat av: Katarina

Du är en bra människa som delar med dig till Hans-Jürgen och hans kompisar. Jag talade just med en vattenfallare på golvet (i snön) och en maskinförare igår. Vi var överens om att det bara är att inse att man är misslyckad som inte kommit upp till en enda fallskärmsmiljon. :-)

2011-04-06 @ 10:33:13
URL: http://ordvinden08.wordpress.com/
Postat av: Bråddjup

Samtidigt gäller det ju att hitta de små glädjeämnena i livet. Kanske man får glädja sig över att man åtminstone inte är så dålig och icke-önskvärd att snälla arbetsgivarn är beredd att betala mångmiljonbelopp bara för att bli av med en. Hans-Jürgen måste ju känna sig rysligt sårad. Tur att han har mig.

2011-04-06 @ 11:25:36
Postat av: Alma

Man blir rörd av en omtanke som din. Det måste vara hemskt att man så gärna vill bli av med en att de betalar i princip vad som helst för det.

2011-04-06 @ 18:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0