Mästerkocken

Under en halvfastedag är väl detta det närmaste matfrosseri man kommer; att sortera hundratals receptkort från det glansfulla 70-talet. Korten låg huller om buller efter att lådan åkt i golvet en gång för länge sedan.
Lätt att fastna bland alla underbara recept kategoriserade under rubriker som "Finesser för kaffebordet", "I gryta och form" eller "Det kommer gäster". Vi får lära oss att laga Aladåb på kyckling, Gratäng på tunga och Blodplättar.
Under "Från resor i främmande länder" hittar vi spännande rätter som Vårrullar och någon typ av Sushi som här kallas Entré Nippon: "Att äta med pinnar kan vi väl knappast klara av fast visst är det roligt att pröva på någon gång."

Njuter i fulla drag och knaprar vidare på mina morötter.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0